Kom i (grafisk) form med personlig tränare

Är du kommunikatör, marknadsassistent eller redigerare som vill toppa din grafiska form? Jag kan vara din personliga tränare och coacha dig mot ditt mål. Tillsammans går vi igenom vilka kunskaper du vill utveckla och lägger upp en plan.

Så här går det till

Först går vi igenom vad du vill bli bättre på och bestämmer ett antal konsultationstillfällen. Du skickar sedan saker du gjort till mig inför varje tillfälle, pdf:er via mail eller trycksaker med posten. Jag går igenom ditt arbete och förbereder feedback till dig. Konsultationen sker på telefon, Skype eller ett möte* på en avtalad tid. Jag ger konkreta tips på hur du kan utveckla layout, typografi och bildval.

För vem?

Grafisk formcoachning passar för dig som jobbar som kommunikatör, marknadsassistent eller redigerare. Du har baskunskaper om layout, typografi och programmet Indesign. Du jobbar kanske med nyhetsbrev, broschyrer, tidningar eller profilmaterial som ska följa en grafisk profil. Du är kanske också den som väljer och beställer bilder.

Första timmen gratis

Osäker på om det här är något för dig? Jag bjuder på första konsultationstimmen. Du skickar en valfri trycksak eller pdf som jag går igenom. Prova på-timmen omfattar mina förberedelser och genomgången på telefon. Du förbinder dig inte att anlita mig efter prova på-timmen.

Boka

Du kan boka formcoachning eller prova på-timme via mail eller telefon. Vi kommer överens om omfattning och tidpunkter. Bokningen gäller när du fått en skriftlig bekräftelse från mig.

* Om du är i Stockholm kan konsultationen ges vid ett möte.

 

 
Back to top