OM MIG

PorträttJag heter Kajsen Burell och är art director och grafisk formgivare. Jag har jobbat i branschen sedan 1996 varav den mesta tiden på olika designbyråer. Sedan 2013 driver jag eget företag i Stockholm. Mina specialområden är redaktionella produkter och profilmaterial.

Jag kan hjälpa dig med både nya koncept och löpande uppdrag i färdiga mallar. Min roll kan vara art director, formgivare eller både och. Ofta går rollerna i varandra och jag ansvarar för allt som rör formen, från bildutlägg, fotoregi och bildsökning till tryckfärdiga pdf:er och granskning av provtryck.

Min drivkraft är att hitta bra lösningar: för en tidnings form, för en idébild, för layouten av en artikel, för ordbilden i en logotyp – eller för budskapet. För att hitta de bästa lösningarna behöver man formulera vad som behöver förändras och utvecklas. Det kan jag också hjälpa till med.

Jag jobbar engagerat och lyhört i mina uppdrag. Allra bäst blir resultatet om du också har ett högt engagemang och brinner för din produkts eller ditt företags utveckling, kvalitet och innehåll.

Nätverk

I mitt nätverk finns duktiga och erfarna strateger, projektledare, copywriters, redaktörer, skribenter, bildretuschörer och webbutvecklare. Tillsammans kan vi sätta ihop en större arbetsgrupp när du behöver det.

Mitt CV

Jag har en fil kand i Medie- och kommunikationsvetenskap, en examen som också omfattar en utbildning i tidningsdesign. Jag har dessutom gått utbildningar i Design management och Bildjuridik.

Vill du veta mer om min utbildning och tidigare erfarenheter? Kika på LinkedIn, där finns en komplett förteckning.

Foto: Evis Renander

 

Integritetspolicy

Läs vår integritetspolicy

 

 
Back to top